Katso Mennyt mies -kappaleen musiikkivideo

 J. Karjalaisen uutuussingle Mennyt mies on julkaistu!

Se on ensimmäinen single odotetulta uudelta 15.3.2013 julkaistavalta studioalbumilta. Karjalaiselle Et ole yksin –albumi merkitsee paluuta siihen rockaavampaan tyyliin, joka on valloittanut suomalaisia jo 1980-luvulta lähtien, mutta päivitettynä 10 vuoden kokemuksilla.

Levyllä soittavat Janne Haavisto / lyömäsoittimet, Mikko Lankinen / kitara, Pekka Gröhn / kosketinsoittimet ja Tom Nyman / Basso.

Levyn tuottaa Janne Haavisto.

J. Karjalainen nähdään myös 1.3.2013 järjestettävässä Emma Gaalassa, Barona Areenalla.

Suomen eturivin artisteihin kuuluvan J. Karjalaisen Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Hän, Missä se Väinö on?, Villejä lupiineja ja monet muut kappaleet ovat jo ikivihreitä. Hän on myynyt uransa aikana yli 700 000 levyä.